martes, 16 de diciembre de 2014

30 ANYS PLANTANT CARA AL PARKINSON

 
L’Associació Catalana per al Parkinson (ACAP) està d’aniversari, per això, enguany, el seu tradicional sopar de germanor, organitzat el pasta dissabte 13 de desembre, va ser molt especial. El motiu, la celebració dels 30 anys de l’entitat.

A l’acte, celebrat a l’Hotel Rey Juan Carlos I de Barcelona, van assistir 194 persones, socis i sòcies de l’entitat, el comitè mèdic i representants de COCEMFE com a col.laboradors al llarg de tants anys de l’ACAP. 

Durant el sopar, els fundadors de l’associació, Mª Assumpció Margarit, i el Dr. Tolosa, juntament amb l’actual presidenta, Roser Roigé van bufar les 30 espelmes per celebrar l’aniversari. Així mateix, també es va homenatjar Roser Roigé pels seus 10 anys de dedicació com a presidenta de l’entitat fent-li entrega d’un record commemoratiu.

Creada per oferir atenció i orientació a les persones afectades per la malatia de Parkinson i els seus familiars i/o cuidadors, i amb l’objectiu de promoure i facilitar una atenció integral, interdisciplinària i especialitzada a la malaltia. Fa 30 anys que l’ACAP planta cara al Parkinson. Felicitats!




No hay comentarios:

Publicar un comentario